Jamboree U13 - Vigernesjordet

Lørdag 2. juni står Lillestrøm Amerikansk Fotballklubb (Starfighters) som vertskap for jamboree for U13 spillere på Vigernesjordet.

Lørdag 2. juni står Lillestrøm Amerikansk Fotballklubb (Starfighters) som vertskap for jamboree for U13 spillere på Vigernesjordet.

Jamboree for U13 er på oppdrag fra Norges Amerikanske Idretters Forbund og skal gi spillere i aldersgruppen 11-13 år anledning til å trene og spille med flere enn de vanligvis gjør i sine respektive klubber, og møte jevnaldrende med felles interesse.  Spillerne blir delt inn etter posisjoner, gjennomgår treningsopplegg i gruppene og blir til slutt fordelt på to lag som spiller mot hverandre med dommere fra forbundet. Jamboree arrangeres som et tilbud til en årsgruppe som enda ikke har begynte med seriespill.

 

De fleste har sitt første møte med amerikansk fotball i 13-14 års alderen. Flere har drevet med annen organisert idrett, men kommet til et punkt hvor man har lyst til å prøve noe nytt. Vi møter også spillere som trodde det var for sent å begynne noe som helst, og som endelig finner noe for dem. Dette er en idrett som har fokus på at forskjeller utfyller hverandre, og man må samarbeide for å kunne drive et godt spill. For vår klubb har det vært morsomt å følge spillere fra nettopp den alderen som har blitt med oss inn i seniorgruppa.


 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift