Sand vant 12-53 over BVH Ironmen i U15-serien

Vi har denne sesongen hatt et samarbeid på U15 med Tønsberg Raiders og BVH Ironmen, og siste seriekamp ble søndag spilt på Tønsberg Raiders hjemmebane.

Kampen ble spilt på Gamle Idretten i Tønsberg. Banen ble gjenåpnet 27. september i år etter rehabilitering og er nå merket permanent for amerikansk fotball. 

Amerikansk fotball er en sport som passer for alle, og på juniornivå spiller gutter og jenter sammen. Denne gang var alle de fire kapteinene fra vårt lag jenter. 

Selv om Sand var et sterkere lag, ga ikke våre spillere seg uten kamp og det ble tatt to touch-downs - hvorav en ved vår spiller Sander. BVH Ironmen vant yards hele veien men ballen nådde dessverre ikke alltid helt til end-zone. I en kamp som denne måtte spillerne spille både offense og defense, noe som gir verdifull erfaring og det skal bli spennende å følge spillerne i årene som kommer. 

Vi takker BVH Ironmen og Tønsberg Raiders for samarbeidet! Selv det har vært geografisk avstand mellom lagene og dermed færre felles treninger, ligger det mye forberedelser og arbeid i felles treningscamper og kjøring mellom de ulike lagenes treningsfelt, og laget har blitt samkjørt takket være positive og engasjerte spillere og trenere, for ikke å snakke om foreldre og støtteapparat som har stilt opp og lagt tilrette. Gratulerer med vel gjennomført sesong!

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift