Starfighterstrener på landslaget

Patrick Hamnøy utnevnt til DB Coach for Norge U17!

Norge U17 begynner denne helgen oppkjøring mot Nordisk Mesterskap i oktober. Det skal arrangeres førsteuttak på Vigernesjordet 17.-18. august, og landslagets sammensetning evalueres fortløpende gjennom hele høsten. I tillegg til Garry Fraser i støtteapparatet, håper vi selvsagt å få med flere Starfighters på landslaget, men i mellomtiden er det hvertfall bekreftet at klubben har fått med en i trenerstaben - Patrick Hamnøy
 
Patrick er 38 år og bosatt på Fetsund, og har fungert som sportslig ansvarlig for klubben siden 2017. Hans erfaring som spiller og trener strekker seg langt tilbake - til U19-sesongen i 1995, dengang for Oslo Vikings. Etter 6 år i Vikings som junior- og seniorspiller var Patrick ett år i Furuset/Hellerud Panthers (nå nedlagt), før studier bragte han til Stockholm hvor han tilbragte 4 år som spillende trener i svensk 1. divisjon.
 
Etter at Patrick flyttet tilbake til Norge, havnet han i styret for Amerikansk Fotball Norge fra 2005-2014, de to siste årene som leder. Han planla å ta seg en pause fra fotballen, men etter ett år hadde han fått nok og ble med som hjelpetrener på Starfighters U17 i 2015 og 2016. Etter dette har han hatt ulike roller i klubben. I tillegg til å være sportslig ansvarlig siden 2017 har han vært defensiv koordinator for seniorlaget, og bidratt til at fem spillere har kvalifisert seg for U17 og U19 landslag de siste årene. 
 
"Det er klart det er en anerkjennelse for klubbens arbeid at våre klubbtrenere blir invitert med i landslagsstaben, og til stor inspirasjon til å fortsette arbeidet for amerikansk fotball i Lillestrøm", sier Patrick om oppgaven. 
 
Vi ønsker Patrick lykke til! 
 
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift