Starfightersspillere klare for EM!

3 spillere fra Lillestrøm Starfighters gjør seg klare til sitt største fotballeventyr hittil- U19 EM i Italia!

Førstkommende fredag 26. juli reiser det norske U19-landslaget til Bologna i Italia for å konkurrere om å bli Europamestere i amerikansk fotball. Norge kvalifiserte seg etter å ha slått Storbritannia i en historisk seier i kvalifiseringskampen i april.

DB Herman Østengen, #21 (foto: Jørgen Kirsebom)

Norge reiser ned med 38 spillere, som ikke er den største troppen sammenlignet med flere av de andre europeiske 'stormaktene' (Frankrike og Østerrike reiser med 60 mann). Av disse 38 spillerme reiser 3 spillere fra Lillestrøm Starfighters - Herman Østengen på DB som har gjort en meget god sesong på senior som kaptein, og ledet laget i antall interceptions; Kasper Dysterud som har stått for brorparten av scorede poeng for seniorlaget som RB og returner - skal tilbake på sin opprinnelige posisjon som DB; og André Busch på RB som dessverre har vært plaget med skader gjennom våren men er tilbake for fullt akkurat tidsnok til EM !


DB Kasper Nordvold Dysterud #22, her i aksjon som RB (foto: Jørgen Kirsebom)

Allerede førstkommende mandag 29. juli møter de på det antatt beste laget i Europa, det svenske landslaget. Dette kommer nok til å bli en tøff kamp, men landslaget har vist bedre takter i år enn på mange år så vi krysser det som krysses kan. Vi er stolte og ønsker lykke til - og for å gjenta en hilsen gjort populær under månelandingen som jubileres i disse dager: "Good luck and godspeed"!


RB Andre Busch #24 (foto: Jørgen Kirsebom)
 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift