For et lag og for en sesong

D2 Nord serien 2019 er historie og Lillestrøm Starfighters endte på en solid 2. plass etter 4 seire og 1 tap. Dette er beste sesongen for LAFK senior i klubbens historie, takket være et lag som var samlet, jobbet målbevisst, ville vinne og har det gøy sammen!

Knut på defence har oppsummerte det slik:

Det ble satt noen rekorder denne sesongen

  • Aldri før har klubben hatt 3 seire på rad 
  • Aldri før har klubben hatt flere seire enn tap i en sesong
  • Aldri før har LAFK vunnet med 2 poeng eller mindre (I år har vi 2 kamper, der vi til og med scoret siste poeng).
  • Vi har for første gang vunnet mot Oslo Vikings, Gjøvik Swans og Ålesund Phoenix.
  • Og vi har scoret flest poeng av alle lag i D2 – begge avdelinger!

Bonusfact: Fredrikstad var det første laget LAFK slo, passende at det pr nå er det siste også.

Kampen mot Fredrikstad Kings ble en eneste stor touchdown-fest, hvor spillere som Alexander, Kasper, Stian, Sebastian, Runar og Carsten sørget for å få ballen trygt plassert i endzone, godt hjulpet av et offence som effektivt stoppet Kings forsøk på å hindre ballfører. Fredrikstad Kings er ingen motstander som gir seg uten kamp, noe defence syntes var litt morsomt men som ga representantene fra Norsk Folkehjelp nok å gjøre. Til slutt ble to Starfighters sendt til Ahus med klar beskjed om at kampen var over for deres del.

Markus ble for øvrig etter kampen oppsøkt på legevakta for å ta imot prisen for best treningsoppmøte i sesongen – Årets Seigmann. Og han melder at han gleder seg til neste sesong!

At det forrige hjemmekamp ble tap mot Nidaros, noe som avgjorde hvilket lag som endte på topp og dermed gikk videre til playoffs sammen med vinner av D2 Vest i NM, var selvfølgelig surt. Men vi fikk hentet oss inn igjen til siste kamp og kan se tilbake på en sesong hvor vi viser hva vi er gode for.

Klubben vil takke Head Coach Jan Johansson, et dedikert trenerteam og utstyrsgruppa for at de uke etter uke stiller opp for at de som vil spille god fotball skal ha alle forutsetninger for å lykkes. Spesielt takk til trenerne for evnen til å formidle omfattende og grundig fotballkunnskap, skape entusiasme og stolthet for idretten, se den enkelte spiller og gi spillerne tro på at dette får vi til sammen.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift