Starfighters vant 34-36 over Gjøvik Swans

Det var stor spenning knyttet til kampen mellom Gjøvik Swans og Lillestrøm Starfighters. Begge lag har spilt bra i serien og var sugne på seier, noe som ga et par intense timer med underholdende og god fotball. foto: Jørgen Kirsebom

Starfighters åpnet bra da Runar tok første touchdown og laget ledet etter det store deler av kampen. Swans tok igjen forspranget da stillingen var 20 – 22. Med en touchdown og 2 ekstrapoeng tok Swans over ledelsen. Men Starfighters hadde på ingen måter tenkt å slippe taket. På 28-28 så det ut som Swans skulle få siste driven og tok touchdown uten ekstrapoeng på 34-28, noe som så ut til å bli sluttresultatet. I siste minutt tok Starfighters over ballen og Kasper løp inn en ny touchdown etter pasning fra Alexander. Alexander løp deretter inn de nødvendige ekstrapoengene som avgjorde kampen. Det endte 34-36 til Lillestrøm Starfighters.

Med kampen mot Gjøvik Swans har Starfighters vunnet tre av tre kamper i årets D2 Nord serie, og det gjenstår to hjemmekamper på Vigernesjordet, mot NTNU Nidaros Domers 1. juni og mot Fredrikstad Kings 16. juni.

Head Coach Jan Johansson har jobbet med laget siden høsten 2017 og klart å skape et lag som spiller hverandre gode. På roster for Gjøvik-kampen var både etablerte og ferske spillere. Flere har vært med i mange år og danner en trygg kjerne i laget, samtidig som unge, nye spillere har kommet til og bidrar med ny energi og stå-på vilje. På laget deltok også spillere som er tatt ut til landslagspill, samt spillere som gjennom en samarbeidsavtale med Eidsvoll 1814s har deltatt i Eliteseriespill. Denne gang fikk to spillere fra 1814s U17 (med røde hjelmer) mulighet til å prøve seg på senior og vi takker Martin og Moa for innsatsen.

Det hele ble sydd sammen av et trenerteam som vet å bruke spillernes ulike kvaliteter, og som nå er i gang med forberedelsene til neste kamp.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift