U15 gjør seg klare til sesong 2019!

Treningene starter opp torsdag 10. januar - gymsalen Kjeller skole kl. 1730. Siden seriestart er til høsten, kommer våren til å bli brukt på forberedelser og vi fortsetter der vi slapp før jul. Nye spillere er alltid velkommen!

Head Coach Martin er klar med et samkjørt trenerteam og en gjeng ivrige spillere som gleder seg til å spille sesong til høsten. Tidligere har han trent spillere som både har vunnet Norgesmesterskap og deltatt på landslaget. Noen også spilt amerikansk fotball på highschool i USA.

U15 er spillere i alderen 13-15 år. Når du begynner, holder det å være nysgjerrige på amerikansk fotball. Sett litt på tv, kanskje. Spilt Madden. Syntes det ser morsomt ut. Noen har vært godt trent og andre litt skeptiske til trening. Spiller ingen rolle! Alle kan bli gode hvis de vil! Laget trenger alle! Og det er en viss fare for at du blir hekta.

Møt opp i treningstøy for innetrening. Vi har ordninger for leie av utstyr. Og du kan prøve deg et par ganger først.

Fram til snøen forsvinner kommer U15 til å kjøre innetreninger en gang i uken på Kjeller skole, i tillegg til teoritimer. Når kunstgresset på Slora (Strømmen) er klart for utetreninger (mars/april), trener vi der to ganger i uken. I tillegg kommer vi til å ha en dagcamp før sommeren og en treningscamp etter sommeren. Det er også lagt opp til noe sosialt. Info kommer etterhvert.

Siden senior spiller sesong på våren, oppfordres våre juniorspillere til å hjelpe til når det er hjemmekamp både for å støtte laget og for å lære mer amerikansk fotball.

Og fordi alle er Starfighters!

We Are One

Samarbeidspartnere

 

 

 

 

 

Støtt oss!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift