Høstsesongen er i gang!

Høsten er en fin tid å drive med football !

Hos oss her i LAFK er høstsesongen godt i gang, og mange nye spillere er kommet til klubben! Dette er vi veldig glade for, spesielt på høsten da vi har som best tid til å ta imot "rookies" i alle aldre!
Amerikansk fotball er en inkluderende idrett som ønsker alle kroppstyper velkomne - samtidig er posisjonene nokså spesialiserte og det er mye som skal læres! Høsten er en fin tid således da det fremdeles er en stund til seriespill samtidig som vi fortsatt kan være utendørs på vårt fine treningsfelt på Slora!
 

U15
På U15 har det "nye" trenerteamet (hele 8 stk!) tatt i mot både nye og gamle spillere. Målet for satsingen er å stille i seriespill med U15 laget vårt høsten 2019, derfor er vi spesielt interesserte i nye spillere i alderen 12-14 år!

(et øyeblikksbilde fra ukens trening der U15 ble drillet på å blokke - heldigvis har vi puter å trene på før vi går "live"!)

Flere U19 spillere fra LAFK spiller nå U19-sesong for Eidsvoll 1814s som vi samarbeider med på aldersbestemte lag. Etter 3 kamper er de ubeseirede gjennom sesongen og vi gleder oss til resten! Gutta viser god utvikling og har ambisjoner om intet mindre en NM-gull! Som seg hør og bør. 3 av våre U19 spillere er til og med blitt tatt ut til landslaget!


(Lillestrøm-spillerne på Eidsvoll U19 er lett gjenkjennelige med sine svarte hjelmer)

Senior er også igang - hele 8 nye spillere er tilkommet pr nå og tiden brukes flittig til å forberede treningskamp i oktober. Vi har også fått litt nytt utstyr å leke med, blandt annet en Shadowman Pro som vi nå kan øve taklinger på!


(Shadowman Pro)
 

I tillegg har vi vært ute og hilst på nabolaget! Vi var tilstede på både Sagelvafestivalen på Strømmen og Frivillighetens Dag på Lillestrøm Torv. Der fikk vi både vist oss fram og hilst på interessenter! Ikke minst fikk vi også vist frem vår nye rekrutteringsmaskot "Lennart"

(Bilde fra Torvet i Lillestrøm - Lennart til venstre)

Alt i alt en god start på høsten for Lillestrøm Starfighters!

Vi har som alltid plass til nye spillere! Denne høsten rekrutterer vi spesielt aldersgruppene 12-14 (f.2006-2004) samt senior (f2002 og tidl)

Vi trener på Slora ut oktober, følgende tider:
Mandag - onsdag 18.00-19.30 (junior)
Mandag - onsdag 19.30- 21.00 (senior)

Vel møtt!
 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift