ÅRETS FØRSTE CAMP!

Helgen 9-10 februar var det duket for årets første camp for LAFK sitt seniorlag!

En snørik fredag ettermiddag var det duket for årets første treningsleir (camp) for LAFK Senior 2018. Målet var Kongsvingerhallen, der vi skulle møte Olavs Menn for 3 treninger totalt. Dette var årets første trening for senior på (kunst)gress og i utstyr.
Etter at den verste rusten var ristet ut av kroppen var det på tide med litt "skikkelig" footballaction igjen. Borte var håndballflatene og styrkerommet, her skulle det spilles football! Vi trodde vi hadde en viss formening av hva vi gikk til ettersom vi hadde møtt Olavs Menn tidligere i høst, men særpingene viste at de hadde brukt vinteren godt og i særdeleshet defensen vår fikk møte et offense fra Østfold som fyrte av på alle sylindre. Dette var god trening!

/nnRKzCczBUxM.JPG(Olavs Menn QB Travis Cornwell gjør seg klar)

/3B83yYEfuSrY.JPG(LAFK QB Magnus Stensbye gjør seg også klar)

Etter en første økt i godt tempo var det duket for en solid matbit , en dose teori og en god natts søvn. Det er kanskje begrenset hvor mye søvn det blir på disse campene der man sover i klasserom men det er vel ikke meningen heller. Her skal det læres!

På lørdagen var det duket for 2 økter. Ettersom flere fra begge lag måtte reise hjem etter økt 1 flyttet vi planlagt siste økt til formiddagen og andre økt til ettermiddagen.

Formiddagsøkten på lørdagen fortsatte der fredagstreningen slapp. Godt tempo, der banen ble delt i to der det ene lags offense møtte det andre lags defense på den ene halvdelen og motsatt på den andre. Her var det ikke mye pauser!

(#61 OL Håkon Engeset, #6 RB Daniel Bügel, #88 QB Magnus Stensbye, #12 André Nilsen, #79 OL Tobias Brodahl)

/scTwdU2y87LZ.JPG(#77 DL Stein-Erik Hjørring-Einum, #20 LB Vetle Haraldsen, #99 DL Are Haugen Einum, #80 LB Jonas Eriksen)

(DL #69 Thomas Ytterdahl og DB #25 Knut Elden jager ball. Og han som bærer den)

Etter to solide økter på et halvt døgn var det nok mange som begynte å kjenne campen i kroppen. Da gjør det seg godt med nok en solid matpause etterfulgt av teori og litt generell R&R.

(Forbrødring over...brød... )

Siste økten bar noe preg av reduserte mannskap på begge sider, men her var det veldig positivt å se hvordan LAFK sine seniorgutter hadde løftet seg markant gjennom helgen. Det lønner seg å matche opp mot bedre motstand, og det fikk vi se til gagns siste økten (samt at vi fikk låne et par spillere fra Olavs Menn også)

Til slutt var det tid for felles lagbilde! Her skal det dokumenteres!

(OC Andreas Lederhilger gjør sitt beste for fotografens arbeidsforhold)

IMG_7960.JPG

LAFK Starfighters takker Olavs Menn for en flott camp - vi gleder oss til fortsettelsen!!©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift