Informasjon om medlemskap

Som spillende medlem i LAFK er du fullverdig medlem av klubben med de rettigheter og plikter det innebærer. Avhengig av alder, vil du være tilknyttet et lag med eget trenerteam og med en Head Coach.

Egenandeler for å være spiller, sendes ut jevnlig og skal betales innen angitt frist. Siden egenandelene er såpass lave, forutsettes det at hver spiller deltar med et visst antall dugnadstimer i året for å dekke kostnadene klubben har med tilrettelegging av klubbens aktiviteter og seriespill. 


I tillegg kan man melde seg inn som støttemedlem. Man har da rettigheter som vanlig medlem, og er valgbar og kan velges til verv i klubben. 


Løpende informasjon om aktiviteter gis på LAFK Fellesinfo og LAFK Senior eller LAFK Junior på Facebook. Den offisielle Facebooksiden heter Lillestrøm Starfighters. I tillegg har klubben egen hjemmeside www.lafk.no


LAFK er tilknyttet Norges Idrettsforbund (NIF), gjennom særforbundet Norges Amerikanske Idretters Forbund NAIF), og dermed underlagt disse organers lover og bestemmelser. Merk at dette også inkluderer forbundenes antidoping bestemmelser. Klubben viser nulltoleranse for all bruk av dopingpreparat.

Alle spillere er pålagt spillerlisens i NAIF.

Alle medlemmer forplikter seg til å sette seg inn i godkjent regelverk og forpliktelser som gjelder for klubbens medlemmer og rette seg etter dem.

Lov for LAFK 2020.pdf

NAIF Kampreglement

AntidopingNorge

 


Spillere som leier utstyr fra klubben er selv ansvarlige for renhold og for å holde utstyret i orden. Om skade skulle oppstå kontaktes utstyrsansvarlig på laget omgående. Spiller er selv ansvarlig for å levere tilbake utstyr ved utmeldelse. Spiller kan også bli holdt erstatningspliktig ved skade eller tap av utstyr utover det som er vanlig bruk.


 

 

LB_Logo.jpg

Sponsorer

Sponsorer

Kalender

Oktober
MTOTFLS
27282930123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031