Lillestrøm Starfighters er tildelt kr 300.000 fra Sparebankstiftelsen DNB

Fredag mottok klubben den gledelige meldingen om at vi er tildelt kr 300.000 gjennom Sparebankstiftelsen DNB - øremerket oppussing av klubbhus.

2020-05-13
Kjersti

Midt i alt fokuset på å komme oss igjennom den sportslige unntakstilstanden vi befinner oss i og fortsatt litt såre over sesongen som ble satt på vent, er det veldig hyggelig å kunne se litt framover og planlegge for kommende sesonger i ‘egne’ lokaler.

Lillestrøm kommune skal i nær framtid restaurere bl.a. Sten-Tærud kunstgress og vi har fått opplyst at banen vil bli tilrettelagt for både vanlig fotball og amerikansk fotball. I den forbindelse har Skedsmo Tennisklubb invitert Lillestrøm Starfighters til et samarbeid om utvikling og drift av sitt klubbhus som ligger ved siden av banen. Starfighters skal bidra med oppussing, og de to klubbene vil ha lik rett til bruk av huset for sine aktiviteter. Og denne oppussingen har vi nå fått penger til fra Sparebankstiftelsen.

Amerikansk fotball er ingen stor idrett i Norge og det er derfor viktig å være åpen for muligheter for samarbeid. Vi har stor tro på at våre aktiviteter vil kunne tilpasses den bruken som allerede er på Sten-Tærud kunstgress, og at Skedsmo tennisklubb og Lillestrøm Starfighters er to klubber med et aktivitetsnivå som vil kunne tilpasse seg hverandre.

Målet for vår del er bedre vilkår for å drive med idretten vi brenner for. Vi håper å fortsatt kunne bidra til et variert idrettstilbud i Lillestrøm kommune og skape gode opplevelser, mestring og et godt treningsfellesskap for våre spillere. Og da på anlegg som er tilpasset idretten, med nødvendig idrettsutstyr lagret nær banen og ha tilgjengelige lokaler hvor klubben kan samles for nødvendig møtevirksomhet og sosiale arrangementer.

Tusen takk til Sparebankstiftelsen DNB for denne muligheten!

www.sparebankstiftelsen.no


 
 
 

Kalender

Desember
MTOTFLS
293012345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112

Sponsorer

LB_Logo.jpg